Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brandt & Levie B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
BioToko BioToko Natuurvoeding
Bret Bret Natuurvoeding
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding

Brandt & Levie B.V.

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Jiri, Geert en Samuel zijn de worstmakers van Brandt & Levie worstmakers. Het zijn drie vrienden met een passie voor goed eten en met name worst. Om de fijne kneepjes van het worst maken te leren zijn zij in Italië geweest. Nu passen de worstmakers die kennis hier in Nederland toe. In onze beleving is er veel mis met de manier waarop er wereldwijd geconsumeerd en geproduceerd wordt. In Italië zagen zij dat er bij zowel ambachtelijke als industriële worstmakers gewerkt wordt met in de bio-industrie opgegroeide varkens. Vaak komen deze varkens uit Nederland. Dankzij de haven van Rotterdam worden in Nederland 'goedkope basisingrediënten' geproduceerd waar elders waarde aan wordt toegevoegd. Volgens Brandt & Levie kan dit anders. Op de eerste plaats door dieren goed te behandelen. Op de tweede plaats zelf waarde creëren in plaats dit aan anderen over te laten. Hiermee kunnen onnodige ‘foodmiles’ voorkomen worden. Dit betekent minder stress bij de varkens, minder uitstoot van CO2 en de realisatie van kwaliteitsproducten uit eigen land.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.brandtenlevie.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Archangelkade 9
1013 BE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.