Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mediahaven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Lutma Maatschap Lutma Duurzaam vastgoed
Maliesingel 38-40 Maliesingel 38-40 Duurzaam vastgoed

Mediahaven

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Op het grensvlak van stad en haven ligt aan het IJ Stadshaven Houthaven. Dit gebied is gelegen ten noordwesten van het centrum van Amsterdam, nabij het centraal station. Hier vond van oudsher houthandel, opslag, en overlag plaats. In dit gebied financiert Triodos de duurzame nieuwbouw van De Mediahaven. Het gebouw is een combinatie van functies in de creatieve sector en bestaat uit ca. 5700 M² verdeeld over twee opnamestudio’s en ‘loft’ kantoren over vier lagen. Verder beschikt het gebouw over een half verdiepte kelder ten behoeve van parkeren en fietsen. De studio’s kunnen tevens gebruikt worden voor bedrijfsevenementen. Door deze combinatie van functies is ruimtelijkheid en gastvrijheid een belangrijk ontwerpuitgangspunt. Hiervoor is het atrium aan de gevel ontworpen: het centrum van het gebouw. Deze ruimte is ook te gebruiken voor opnames. Daarnaast dient het ontwerp zo duurzaam mogelijk te zijn, in al zijn facetten. Het gebouw is ontworpen door V8 Architecten. http://www.v8architects.nl.

http://www.mediahavenamsterdam.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Archangelkade
1013
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.