Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap Braakman - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Loeigoeie Zuivel Loeigoeie Zuivel Biologische landbouw
Maatschap Arink Maatschap Arink Biologische landbouw
Maatschap Cuppen-Cuppen Maatschap Cuppen-Cuppen Biologische landbouw
Maatschap De Winter Maatschap De Winter Biologische landbouw

Maatschap Braakman

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Johan en Ineke Braakman hebben een diervriendelijke, biologische varkenshouderij. De bestaande gebouwen zijn aangepast naar de biologische bedrijfsvoering en bieden plaats aan 350 vleesvarkens. De varkens worden geleverd aan de Groene Weg slagers.

http://www.boerderij-kelholt.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Vordenseweg 10
7241 RL
Lochem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.