Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Résidence des Sources - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Résidence des Sources

Zorg (Sociale economie)

Naast het bestaande rusthuis ‘Résidence des sources’ in Marchovelette in de provincie Namen komt een nieuwbouw met daarin service flats voor 50 bewoners, een crèche voor 24 kinderen en een restaurant voor 120 personen. Het rusthuis en de service flats worden nauw verbonden en kunnen allebei een beroep doen dezelfde bestaande infrastructuur, bijvoorbeeld verzorgingsdiensten en kinesitherapie. De combinatie met een crèche maakt deel uit van de mix van generaties waar het rusthuis veel belang aan hecht. Het nieuwe gebouw is een lage-energiegebouw en is gefinancierd door Triodos Bank.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Calvaire 35
5380
Marchovelette
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.