Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Horizons - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Horizons

Zorg (Sociale economie)

Bij het wijkgezondheidscentrum Horizons in Anderlecht kan iedereen terecht voor kosteloze medische zorgverlening. Dat kan dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen die per ingeschreven patiënt een forfaitair bedrag betalen. In 2011 werkten in het centrum drie dokters, twee kinesitherapeuten en één verpleegster, naast twee onthaalmedewerkers. Er waren bijna 2.000 ingeschreven patiënten en de vraag blijft stijgen. Het centrum werkt nauw samen met het medische netwerk uit de wijk. Het team van Horizons heeft al informatiecampagnes gelanceerd rond onder andere griepvaccinatie en vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Triodos Bank heeft de aankoop van het gebouw gefinancierd dat het centrum eerder huurde.

http://www.maisonmedicale.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Drapeau 5
1070
Anderlecht
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.