Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Filles Plaisirs Culinaires - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Blé en Herbe Le Blé en Herbe Natuurvoeding
Les Evadés SPRL Les Evadés SPRL Natuurvoeding
L’entre-pot SPRL L’entre-pot SPRL Natuurvoeding
Origin'O Origin'O Natuurvoeding

Les Filles Plaisirs Culinaires

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

‘Drie meisjes, drie visies, één keuken!’ Zo omschrijven ‘Les Filles Plaisirs Culinaires’ zichzelf. Les Filles zijn kok Line, zangeres Jeanna en danseres Pascale. Ze lieten hun verschillende achtergronden en passies samensmelten om hun eigen kookstudio te creëren in een voormalig hoedenatelier in Brussel. Line baatte van 2002 tot 2006 al haar eigen restaurant 'Un Peu Beaucoup' in Elsene uit, waarna ze het bedrijf ToqueToc oprichtte, dat gespecialiseerd is in kooklessen voor kinderen en volwassenen, catering en consultancy. Het was de blauwdruk voor Les Filles: een dynamische kookstudio met als belangrijkste activiteiten kooklessen en op kantoor geleverde zakenlunches. Daarnaast zetten Les Filles de deuren van hun kookstudio open voor wie wat meer tijd wil besteden aan een kwaliteitsvolle lunch, en dat graag in een ontspannen sfeer doet. De keuken van Les Filles is voedzaam en lekker en gebaseerd op verse seizoensgroenten die biologisch of lokaal geteeld zijn. Triodos Bank heeft een wagen gefinancierd voor leveringen van Les Filles.

http://www.lesfillesplaisirsculinaires.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Vanderschrick 85
1060
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.