Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark De Hondtocht B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windkracht Beheer Windkracht Beheer Duurzame energie
Windmolen Boerenzwaluw Windmolen Boerenzwaluw Duurzame energie
Windpark Derde Dijk Windpark Derde Dijk Duurzame energie
Windpark Estlandweg II Windpark Estlandweg II Duurzame energie

Windpark De Hondtocht B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark de Hondtocht B.V. exploiteert zes windturbines type Enercon E70 2,3MW met een totaal vermogen van 13,8MW. Het windpark is gelegen nabij Dronten in de provincie Flevoland. De jaarlijkse verwachte productie bedraagt 21.500.000 kWh. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 3.400 kWh per huishouden, voorziet dit park in de elektriciteitsvoorziening van 6.323 huishoudens.

Initiatiefnemer is Pure Energie van Raedthuys Groep, een van de oudste relaties van Triodos Bank. Sinds 1995 ontwikkelt Pure Energie windenergieprojecten.

http://www.raedthuys.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hengelosestraat 569
7521 AG
Enschede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.