Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biologische Boerderij Veld en Beek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zonnepark Avri Zonnepark Avri Duurzame energie
Bethanie Bethanie Maatschappelijke projecten
Dagbesteding Avalon Dagbesteding Avalon Maatschappelijke projecten
De Bascule De Bascule Maatschappelijke projecten

Biologische Boerderij Veld en Beek

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Veld en Beek is een biologische boerderij met ossen in natuurgebieden aan de Veluwezoom. De ossen zijn van het oud-Hollandse ras de Blaarkop. Deze dieren zijn zeer robuust en blijven het hele jaar buiten. Zo hebben ze een prachtig leven en dragen ze bij aan natuurbeheer.
Veld en Beek heeft een uniek verkoopsysteem, waarbij in Wageningen, Bennekom, Renkum en Oosterbeek zelfbedieningswagens staan. De producten die er te koop worden aangeboden zijn: vlees (20 soorten, verpakt per 200 gram), kaas, melk, yoghurt en karnemelk. De klant krijgt een sleutel van de wagen en kan op elk gewenst moment gaan winkelen. Alleen melkproducten moeten besteld worden. Wilt u ook een sleutel, kijk dan op de website.

http://www.veldenbeek.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Fonteinallee 33
6865 ND
Doorwerth
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.