Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Buffet van Odette - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Buffet van Odette

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Buffet van Odette begon in 1994 met pannen vol met thuis bereid eten in een krat voorop de fiets om uit te serveren in het gepachte avondrestaurant van Enfant Terrible. Een gezonde, eenvoudige maaltijd voor ouders en kinderen. In 1998 opende Buffet van Odette haar eerste minirestaurant en winkel in de Berenstraat in Amsterdam waar de producten van eigen bodem waren. In 2001 werd er verhuisd naar de Herengracht en werd het een dagzaak waar hetzelfde concept werd gehanteerd. Anno 2011 was de tijd rijp voor een locatie die groter en ruimer was. Dit is de locatie waar Buffet van Odette zich momenteel gevestigd heeft en dat is de Prinsengracht 598. Buffet van Odette is een biologisch, ambachtelijk restaurant. U kunt hier niet alleen terecht voor ontbijt, lunch en diner maar ook voor privé diners en feesten.

http://www.buffet-amsterdam.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Prinsengracht 598
1017 KS
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.