Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgerf Buiten-Land - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgerf Buiten-Land

Zorg (Sociale economie)

Zorgerf Buiten-Land biedt dagbesteding op een prachtige, landelijke locatie. De dagbehandeling is bedoeld voor ouderen met psychogeriatrische problemen, meestal is er sprake van dementie.
Zij kunnen genieten van alles wat er gebeurt op het zorgerf en worden actief betrokken bij het verzorgen van de dieren, activiteiten in de tuin en bij het koken.
Zorgerf Buiten-Land ligt in het fraaie polderlandschap tussen Nijkerk, Amersfoort en Bunschoten-Spakenburg. Het is omringd door bomen, planten en hagen. Een aangename verrassing op een onverwachte plek. Het doet bijna sprookjesachtig aan met de duiventillen, prachtig aangelegde tuinen, vijvers en spannende doorkijkjes.

http://www.buiten-land.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Keienweg 18
3861 MT
Nijkerk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.