Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ligogne & Sun - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Les Moulins du Haut Pays Les Moulins du Haut Pays Duurzame energie
Les Vents d’Arpes Les Vents d’Arpes Duurzame energie
Loubière Energie Loubière Energie Duurzame energie
Merytherm SA Merytherm SA Duurzame energie

Ligogne & Sun

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Ligogne & Sun beheert de zonnepaneelcentrale op het dak van een groot landbouwgebouw in Roquevidal in het zuiden van Frankrijk. Het dak is bijna 6.000 vierkante meter groot. De zonnepanelen hebben samen een vermogen van 77 kWc en een totale productiecapaciteit van meer dan 900 MWh per jaar. Het gebouw is een stal voor een veehouderij van runderen uit de gecertificeerde biologische landbouw. Het project werd ontwikkeld door Générale du Solaire. Vandaag wordt de centrale beheerd en uitgebaat door de Franse groep Volv-V, een onafhankelijke groene stroomproducent die meer dan 129 GWh aan windparken en zonnecentrales uitbaatte. Triodos Bank heeft de zonnecentrale in Roquevidal mee gefinancierd.

http://www.vol-v.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
81470
Roquevidal
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.