Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrale Solaire du Pla de la Roque - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centrale Solaire du Pla de la Roque

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De ‘Centrale Solaire du Pla de la Roque’ omvat twee zonnepaneelparken in de Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Het eerste ligt in de gemeente Roquefort-des-Corbières, het tweede in de gemeente La Palme. Samen zijn ze bijna 22 hectare groot en hebben ze een capaciteit van meer dan 12 MWh/jaar. Daarmee produceren ze voldoende groene stroom voor bijna 8.000 inwoners. Dankzij die zonne-energie wordt er jaarlijks een CO2-uitstoot van meer dan 7.000 ton vermeden. Het park is een project dat groene stroomproducent Quadran ontwikkelde. Een deel van het park ligt op een oude steengroeve en geeft zo een nieuwe bestemming aan dat terrein. Triodos Bank heeft de zonneparken samen met een Franse bank gefinancierd.

http://www.jmbenergie.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Pla de Roque
11540
Roquefort-des-Corbières
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.