Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windfarm Sankt-Vith - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wal d'Or Wal d'Or Duurzame energie
Wind aan de stroom 2014 Wind aan de stroom 2014 Duurzame energie
Zephiros Zephiros Duurzame energie
Zonnepark Veurne Zonnepark Veurne Duurzame energie

Windfarm Sankt-Vith

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De onderneming ‘Windfarm Sankt-Vith’ werd opgericht om langs de E42/A27 in Sankt-Vith een windmolenpark van vijf windturbines te bouwen en uit te baten. De turbines van het type Vestas V90 zijn in totaal 150 meter hoog en hebben elk een vermogen van 2 MW. (Vestas is een Deense fabricant van windturbines en marktleider in die sector.) Het windpark in Sankt-Vith is een project dat NPG Energy heeft ontwikkeld in samenwerking met BMR Energy Solutions. NPG Energy werd opgericht door Jacques Adam en André Jurres, twee ervaren energiespecialisten die besloten om zich toe te leggen op groene stroomproductie, hoofdzakelijk in België. BMR Energy Solutions is een gespecialiseerd Duits windenergiebedrijf. Het windpark werd volledig door Triodos Bank gefinancierd.

http://www.npgenergy.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
3780
Sankt-Vith
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.