Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Courant d'Air SCRL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dynam'eau Dynam'eau Duurzame energie
EDORA EDORA Duurzame energie

Courant d'Air SCRL

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Courant d’Air is een cvba met sociaal doel, die eind 2009 werd opgericht op initiatief van meer dan 500 gezinnen uit de regio van Waimes. Die hadden interesse in burgerparticipatie in het windpark in Waimes van de bvba Mobilae. In dat park staan 5 windturbines met een capaciteit van 2 à 2,5 MW op de hoogten van Chèvremont. Courant d’Air wil meer mensen toegang geven tot hernieuwbare, groene energie en werkt ook aan bewustmaking rond de milieuproblematiek en rationeel energiegebruik. De coöperatie is erkend door de Nationale Raad voor de Coöperatie en is ook stichtend lid van de Belgische federatie van groenestroomcoöperaties Rescoop.
Triodos Bank heeft twee turbines van Courant d’Air gefinancierd.

http://www.courantdair.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
4950
Waimes
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.