Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ferme Eolienne Lamballe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eolia Eolia Duurzame energie
Eolienne de Plouisy sarl Eolienne de Plouisy sarl Duurzame energie

Ferme Eolienne Lamballe

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het windmolenpark in Lamballe in het departement Côtes-d’Armor in Bretagne is een van de windmolenparken van projectontwikkelaar Innovent, een Franse pionier op het vlak van industriële windenergie. Het omvat vier windturbines (Enercon E82) met een masthoogte van 78 meter en een totale hoogte van 119 meter. De vennootschap is verantwoordelijk voor de bouw en uitbating van drie van de vier windmolens, die samen een capaciteit hebben van 6,9 MW. Intussen zijn er in Frankrijk meer dan 30 zonne- of windmolenparken van Innovent operationeel met een totale capaciteit van 287 MW. Triodos Bank heeft het windmolenpark van Lamballe gefinancierd.

http://www.innovent.fr

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
22400
Lamballe
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.