Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Netwerk / Centrum voor hedendaagse kunst - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur
Muziekclub 4AD Muziekclub 4AD Kunst en cultuur

Netwerk / Centrum voor hedendaagse kunst

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

‘Netwerk / Centrum voor hedendaagse kunst’ heeft als doel de nieuwste ontwikkelingen in de kunstwereld zichtbaar te maken en toe te lichten voor een zo groot mogelijk publiek. In zijn werking focust het centrum op beeldende kunst, theoretisch omkaderd en geplaatst in een landelijke en internationale context. Het centrum kan bogen op een stevig uitgebouwd programma met exposities, lezingen, workshops, screenings, concerten en residenten. Samenwerkingen met internationale curatoren en organisaties zorgen voor een stelselmatige vertakking van de werking in en buiten Europa. Op die manier ontstaat een dynamiek waarbij Netwerk zich inschrijft in een circulatie van kunstenaars en ideeën. Het centrum beschikt over een ruim, gerenoveerd, industrieel pand met een flexibel uitgebouwde infrastructuur: voor de kunstenaar een ideale omgeving om te experimenteren of te perfectioneren, voor de bezoeker om kunst te beleven en erover na te denken. Triodos Bank heeft het pand mee gefinancierd.

http://www.netwerk-art.be/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Houtkaai
9300
Aalst
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.