Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lupus Ventus B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lake Turkana Wind Power Lake Turkana Wind Power Duurzame energie
Lijnco Green Energy B.V. Lijnco Green Energy B.V. Duurzame energie
Maasmond Windenergie Maasmond Windenergie Duurzame energie
Maatschap Perdok Maatschap Perdok Duurzame energie

Lupus Ventus B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Aan de Kiesterzijl te Franeker staat een Vestas V52 windturbine met een vermogen 850kW. De gemiddelde productie per jaar bedraagt 1.800.000 kWh, goed voor de voorziening van 520 huishoudens van electriciteit.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
nabij de Kiesterzijl 1
8801 PH
Franeker
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.