Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ekoplaza Zaandam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ekoplaza Zaandam

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Ekoplaza Zaandam is een biologische supermarkt van 500 m² met zeer ruim assortiment. De winkel heeft een uitgebreide groentenafdeling, ruim opgezette gangpaden en een verseiland met kaas, vlees en versgebakken brood en koek uit de grote steenoven. Je kunt kiezen uit talloze olijfoliën, koffie- en notensoorten. De uitgebreide wijnafdeling en de koffiecorner maken het winkelfeestje compleet. Tevens bieden ze vers belegde broodjes aan om mee te nemen of te gebruiken in de zithoek. Ook de persoonlijke verzorging is goed vertegenwoordigd met bekende merken als Weleda en Dr. Hauschka.

https://www.ekoplaza.nl/vestigingen/zaandam-hermitage

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Hermitage 92-93
1506 TX
Zaandam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.