Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Future Living Invest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Future Living Invest

Zorg (Sociale economie)

Future Living Invest is de vastgoedholding die de seniorenzorggroep Senior Assist heeft opgericht om haar vastgoed te beheren. De gebouwen worden via erfpacht teruggehuurd door de groep. Op die manier kan Senior Assist zich concentreren op haar kerntaak, het uitbaten van de rusthuizen, en op verdere groei in dat domein. Senior Assist hecht bij renovaties en nieuwbouw veel belang aan ruime kameroppervlaktes. In haar ruime aanbod voor seniorenzorg gaat veel aandacht naar de levenskwaliteit van de bewoners. In plaats van ‘rusthuis’ gebruikt de organisatie de term ‘zorgfamilie’, omdat die waarden zoals het familiegevoel en respect voor het individu benadrukt. Triodos Bank heeft zowel bestaande gebouwen als nieuwbouw voor uitbreidingen op verschillende locaties gefinancierd.

http://www.senior-assist.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Albrechtlaan 21
9300
Aalst
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.