Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Scheepvaartmuseum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Saskia Plagge Saskia Plagge Kunst en cultuur
Sis Josip Sis Josip Kunst en cultuur

Scheepvaartmuseum

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee in onze genen zit en hoe onze cultuur is gevormd door de zee. Dit museum laat je zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je op je eigen manier 500 jaar maritieme geschiedenis. Objecttentoonstellingen tonen het beste uit de collectie. Er zijn speciale tentoonstellingen voor kinderen. Het Scheepvaartmuseum is volledig vernieuwd maar ademt nog steeds geschiedenis.

http://www.hetscheepvaartmuseum.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Kattenburgerplein 1
1018 KK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.