Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Frozen Dutch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frites uit Zuyd Frites uit Zuyd Natuurvoeding
Fromagerie Kef Fromagerie Kef Natuurvoeding
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuurvoeding

Frozen Dutch

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Frozen Dutch maakt biologisch consumptie-ijs in geheel Nederlandse stijl en van lokale ingrediënten. Reggie Gunn en Reint Schuring, van origine beeldend kunstenaar en socioloog, zijn de ondernemers en verbijzonderen met hun ijs het ijsschap in de supermarkt. Frozen Dutch onderscheidt zich in het assortiment; steranijs-stoofpeer, mascarpone-kruisbessen, pruim, cox d’orange-kardemom, yoghurt-rode biet, wortel-gember en komkommer-dille. Dit alles produceren de ondernemers op een verantwoorde manier. Frozen Dutch maakt gebruik van locale producten en levert aan (biologische) supermarkten, groothandels en horecagelegenheden.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.frozendutch.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Asterweg 17 A-15
1031 HL
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.