Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Frozen Dutch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frites uit Zuyd Frites uit Zuyd Natuurvoeding
Fromagerie Kef Fromagerie Kef Natuurvoeding
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuurvoeding

Frozen Dutch

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Ze waren vroeger beeldend kunstenaar en socioloog, maar besloten door te gaan als ijsmaker. Reggie Gunn en Reint Schurin zijn de oprichters van Frozen Dutch. Hun droom: eerlijke ingrediënten omtoveren tot iets wat echt lekker en bijzonder is.

Frozen Dutch wordt biologisch, dus verantwoord bereid. Maar is ook erg lekker door de bijzondere smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van steranijs-stoofpeer? Of mascarpone-kruisbessen? Of yoghurt-rode biet? Het zijn als het om ijs gaat nieuwe smaakcombinaties die gebaseerd zijn op oude Nederlandse recepten.

De ingrediënten van Frozen Dutch maken geen lange reis, maar komen uit de directe omgeving. Dat is beter voor het milieu en natuurlijk ook voor de lokale boeren. Frozen Dutch produceert het ijs vervolgens op een verantwoorde manier. Je vindt Frozen Dutch bij (biologische) supermarkten en ook steeds vaker in restaurants. Ook bij jou in de buurt.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.frozendutch.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Asterweg 17 A-15
1031 HL
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.