Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lodewijk Thijssen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lijsterij Lijsterij Kunst en cultuur
Marci Panis Marci Panis Kunst en cultuur
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur

Lodewijk Thijssen

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Lodewijk Thijssen is beeldend kunstenaar, vormgever en uitvoerder. Hij ontwerpt onder andere interieurs voor particulieren, winkels en kantoren. Daarnaast voert Lodewijk samen met andere beeldend kunstenaars culturele projecten uit over de hele wereld. Vaak spelen deze projecten zich af in de publieke ruimte waarbij wordt samengewerkt met omwonenden. Een voorbeeld hiervan is een 60 meter lange tafel in de vorm van een hoefijzer die Lodewijk heeft ontworpen in opdracht van Jeanne van Heeswijk voor het dorp Werthacker in Duitsland. Dit enorme kunstwerk wordt gebruikt door de bewoners van het dorp en draagt bij aan de sociale cohesie.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Snellinckstraat 19b
3021 WC
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.