Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bodhi Yoga en Mindfulness - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Bodhi Yoga en Mindfulness

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

In Rotterdam, aan de Hoogstraat, heeft Bodhi Yoga en Mindfulness haar deuren geopend. Mikis Stekelenburg, Claudia Heere en Annette van Beelen geven er verschillende yogalessen, meditatie en trainingen mindfulness. Voor iedereen is er plek, zo geven de ondernemers onder andere kinder-, senioren- en zwangerschapsyoga. Buiten de lessen kan men in de Bodhi winkel terecht voor de yoga- en meditatiebenodigdheden en wordt er een lekker kopje verantwoorde koffie en een biologisch fruitsapje geserveerd in de Bodhi bar.

http://www.centrumbodhi.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Hoogstraat 29
3011 PE
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.