Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van 't Condé Biologische Varkenshouderij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding
Winkel van de Natuur Winkel van de Natuur Natuurvoeding
't Hoogeveld 't Hoogeveld Biologische landbouw
A. Onnes Melkveehouderij A. Onnes Melkveehouderij Biologische landbouw

't Condé Biologische Varkenshouderij

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

't Condé te Heino is een varkensbedrijf met 280 zeugen. Coen Bosch levert vleesvarkens aan De Groene Weg en lokale slagerijen. Daarnaast worden biggen aan derden geleverd.

Coen staat voor een optimale bedrijfsvoering met gezonde dieren en door het goede netwerk en diversiteit in distributie wordt gezorgd voor lekker, eerlijk en natuurlijk biologisch vlees.

http://www.hetconde.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Delmterweg 2
8141 PJ
Heino
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.