Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Purperreiger - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Palais Récup Palais Récup Duurzaam vastgoed
Parzival Wonen Parzival Wonen Duurzaam vastgoed
Platinaweg Platinaweg Duurzaam vastgoed
Prinsengracht Vastgoed Prinsengracht Vastgoed Duurzaam vastgoed

Purperreiger

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Purperreiger is de naam van de voormalige school die in het pand heeft gezeten. Het monumentale gebouw is al in 1930 gebouwd in een herkenbare Amsterdamse stijl. Purperreiger is een sociaal-creatieve broedplaats die ruimte biedt aan kunstenaars, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Stichting Purperreiger heeft twee afdelingen: Duurzaam en Cultuur.

Voor Purperreiger Duurzaam staat de ideële, maatschappelijke doelstelling van de gebruikers centraal. Huurders dienen zich in te zetten voor een duurzame, rechtvaardige en vreedzame wereld. Vroeger ging het alleen om vrijwilligersorganisaties. Tegenwoordig zijn ook stichtingen, verenigingen en zzp’ers welkom. De huurders variëren van de Vegetariërsbond tot de Liga voor de Rechten van de Mens.

Purperreiger Cultuur beheert zeven ruimtes op de begane grond. Deze zijn bestemd voor maatschappelijk betrokken beeldend kunstenaars, onderzoekers en creatieve professionals die behoefte hebben aan betaalbare werkruimte.

http://www.purperreiger.org/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Minahassastraat 1
1094 RS
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.