Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Utrechtse Maatschappij tot Stadsherstel N.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tramremise de Hallen Tramremise de Hallen Duurzaam vastgoed
Utrechtseweg 12 Utrechtseweg 12 Duurzaam vastgoed

Utrechtse Maatschappij tot Stadsherstel N.V.

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Utrechtse Maatschappij tot Stadsherstel NV (UMS) is in 1985 opgericht om monumenten die worden bedreigd of dreigen verloren te gaan, te restaureren en te behouden zonder winstoogmerk. Niet alleen woonhuizen maar ook ander soortige gebouwen komen in aanmerking zoals molens, watertorens boerderijen en industriële gebouwen. Culturele of maatschappelijke functies zijn de laatste jaren steeds belangrijker. Eenmaal gerestaureerde panden
worden door UMS in goede staat gehouden. Slechts in een enkel geval is een pand verkocht. Door restauratie en bij verhuur probeert UMS "wonen op maat" te leveren. Waar mogelijk worden huurders betrokken bij de uitvoering van hun pand en de indeling van de ruimten. Het gaat om beheer en behoud op niveau, gericht op verantwoord gebruik met aandacht voor gebouw, mens en leefomgeving.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.stadsherstel-utrecht.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Doelenstraat 40
3512 XJ
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.