Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stedelijk Museum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stadschouwburg Amsterdam Stadschouwburg Amsterdam Kunst en cultuur
Stadslab Stadslab Kunst en cultuur

Stedelijk Museum

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een museum voor klassiek moderne en hedendaagse kunst, opgericht in 1874. Sinds 1895 is het gevestigd aan de Paulus Potterstraat, aangrenzend aan het Museumplein. De collectie omvat ongeveer 90.000 objecten, verdeeld over verschillende disciplines. Topstukken zijn onder andere The Beanery van Edward Kienholz en werken van Kazimir Malevitsj, Matisse, het Bauhaus en De Stijl.
Eind 2003 werd het gebouw gesloten voor renovatie. Sinds augustus 2010 is het gerenoveerde oude gebouw aan de Paulus Potterstraat in gebruik voor een tijdelijke tentoonstelling in afwachting van de (uitgestelde) opening van het vernieuwde museum, inclusief de nieuwbouw.

http://www.stedelijkmuseum.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Paulus Potterstraat 13
1071 CX
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.