Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Muziekgebouw aan 't IJ - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
More Stage Services More Stage Services Kunst en cultuur
Museum De Kantfabriek Museum De Kantfabriek Kunst en cultuur
Muziekorganisatie Noord Muziekorganisatie Noord Kunst en cultuur
Muziekvereniging Aurora Muziekvereniging Aurora Kunst en cultuur

Muziekgebouw aan 't IJ

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Muziekgebouw aan ’t IJ is de Amsterdamse concertzaal die je andere geluiden wil laten horen. Het accent ligt dan ook op actuele muzikale ontwikkelingen. Van de themaprojecten, festivals, multimediaconcerten en bijzondere series genieten jaarlijks 100.000 bezoekers.

Muziekgebouw aan ’t IJ is een internationaal toonaangevend podium voor hedendaagse muziek en ook klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek. De Grote Zaal (725 stoelen) heeft een hele goede akoestiek. Het plafond, de wanden en vloerdelen zijn beweegbaar, zodat onder meer de ‘nagalmtijd voor ieder concert optimaal is.

De mensen van Het Muziekgebouw aan ’t IJ willen hoge kwaliteit muziek brengen aan een zo breed mogelijk publiek van alle leeftijden. Spraakmakend zijn en vooroplopen zijn belangrijk in hun missie. Een plek aan het IJ dus om je te laten inspireren en verrassen!

http://www.muziekgebouw.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Piet Heinkade 1
1019 BR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.