Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Muziekgebouw aan 't IJ - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Muziekgebouw aan 't IJ

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Muziekgebouw aan ’t IJ opende haar deuren in juni 2005 als nieuwe Amsterdamse concertzaal voor de 21ste eeuw voor het klassieke en eigentijdse repertoire. In de programmering ligt het accent op actuele muzikale ontwikkelingen die in de vorm van themaprojecten, festivals, multimediaconcerten en bijzondere series worden gepresenteerd. Jaarlijks bezoeken circa 100.000 mensen een concert in het Muziekgebouw.

http://www.muziekgebouw.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Piet Heinkade 1
1019 BR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.