Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadschouwburg Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur
Split Second Sound Split Second Sound Kunst en cultuur
Stadslab Stadslab Kunst en cultuur
Stedelijk Museum Stedelijk Museum Kunst en cultuur

Stadschouwburg Amsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Stadsschouwburg Amsterdam bestaat in zijn huidige vorm sinds 1894. De Stadsschouwburg programmeert de grote Nederlandse gesubsidieerde dans- en toneelgezelschappen, muziektheater en Expanding Theatre en heeft als huisgezelschap Toneelgroep Amsterdam. Na een verbouwing van enkele jaren is begin 2009 de vernieuwde Stadsschouwburg geopend.

http://www.ssba.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Leidseplein 26
1017 PT
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.