Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Parkstad Limburg Theaters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Odessa Odessa Kunst en cultuur
Paradox Paradox Kunst en cultuur
Pastoe Pastoe Kunst en cultuur
Pat Houkes Pat Houkes Kunst en cultuur

Parkstad Limburg Theaters

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Parkstad Limburg Theaters bestaat uit de theaters van de plaatsen Heerlen en Kerkrade. Het bestaande theater van Heerlen werd in 1960 gebouwd en was in die tijd de grootste van het land. Het theater werd grondig gerenoveerd. In het kader van uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden van het theater is het bestaande theater verbouwd en is gelijktijdig een aanbouw gerealiseerd van een nieuwe middenzaal met 358 zitplaatsen en 1000 – 1200 staanplaatsen. Het totale aantal stoelen is toegenomen van 894 naar 1058. Start van de verbouwing was april 2005 en de opening vond plaats in april 2007.

http://www.parkstadlimburgtheaters.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS
Heerlen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.