Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Magelaan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Jamabo Jamabo Professionele diensten
Le Bouillon Blanc Le Bouillon Blanc Professionele diensten
Origami Origami Professionele diensten
Pixii Pixii Professionele diensten

Magelaan

Professionele diensten (Sociale economie)

“Communicatie die overal raakt”, dat is het motto van communicatiebureau Magelaan, dat zowel voor gedrukte media als voor onlinecommunicatie een gevarieerd aanbod heeft. Vier kernwaarden staan daarbij centraal: schoonheid, kwaliteit, overleg en duurzaamheid. In nauwe samenwerking met de klant, in een proces van continu overleg, werkt Magelaan de beste oplossingen uit binnen het beschikbare budget. Het bureau hanteert de principes van duurzaam ondernemen: niet enkel economische en esthetische criteria zijn van belang, ook ethische. Magelaan wil mens- en milieuvriendelijk ondernemen, met respect voor iedereen die bij het bedrijfsproces betrokken is. Triodos Bank heeft een lopend krediet van Magelaan geherfinancierd en ook een krediet verleend voor operationele investeringen.

http://www.magelaan.be/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Blekersdijk 14
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.