Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eurabo cvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Espace Environnement Espace Environnement Milieutechnologie
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Milieutechnologie
F.H.W. Architects F.H.W. Architects Milieutechnologie
Futurn Futurn Milieutechnologie

Eurabo cvba

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Eurabo begon in 1997 als houtschaverij van FSC-hout (hout dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen). Intussen is de onderneming uitgegroeid tot een groothandel in ecologische bouw-, hout- en isolatiematerialen. Eurabo richt zich zowel op de vakman als op de gewone consument. Alle producten en materialen worden vooraf geselecteerd op hun ecologische en technische meerwaarde. Eurabo besteedt veel aandacht aan het delen van kennis met klanten, de continue bijscholing van medewerkers en ervaringsuitwisseling met partners. Waar mogelijk ondersteunt Eurabo belangenorganisaties van de duurzame bouwsector zoals Vibe en het Passiefhuisplatform. Triodos Bank heeft Eurabo verschillende kredieten verleend, onder meer voor de opstart van de winkel in Gent, voor extra werkkapitaal, en voor de aankoop van een vorkheftruck.

http://www.eurabo.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Beekstraat 32
9600
Ronse
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.