Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Noordboom cvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Boomer Boomer Milieutechnologie
Claeys Liselot Claeys Liselot Milieutechnologie
Domaine de Béronsart Domaine de Béronsart Milieutechnologie
Domaine de Montsalvy Domaine de Montsalvy Milieutechnologie

De Noordboom cvba

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De Noordboom is een coöperatieve en duurzame bouwonderneming die zich toelegt op het gebruik van hout: houtskeletbouw, passiefwoningen, lage energiewoningen, ecologische ramen, buitenschrijnwerk, interieurinrichting en verbouwingen, altijd op maat van de wensen en het budget van de klanten. Dankzij theoretische en praktische bijscholingen blijven alle medewerkers hun kennis verder ontwikkelen, en dat al meer dan 20 jaar lang. Triodos Bank heeft een investeringskrediet verleend aan De Noordboom, onder andere voor de aankoop van een bestelwagen.

http://www.denoordboom.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Beekstraat 36
9600
Ronse
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.