Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Roos Aldershoff Fotografie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rialto Rialto Kunst en cultuur
Saskia Plagge Saskia Plagge Kunst en cultuur

Roos Aldershoff Fotografie

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Tijdens haar studie aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (1983-1988) is haar belangstelling voor architectuurfotografie ontstaan. Na haar afstuderen in 1988 heeft zij zich als zelfstandig fotograaf verder op dit terrein ontwikkeld. In haar werk streeft zij naar eenvoud en helderheid. Op deze manier komt de essentie van een gebouw het beste tot zijn recht. Het fotograferen met schemer heeft haar voorkeur, doordat er meer kleur en sfeer ontstaat. De opdrachtgevers van Roos Alderhoff zijn architectenbureau's, ontwerpbureau's, woningcorporaties en de bouwindustrie.

http://roosaldershoff.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.