Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bascule - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biologische Boerderij Veld en Beek Biologische Boerderij Veld en Beek Maatschappelijke projecten
Dagbesteding Avalon Dagbesteding Avalon Maatschappelijke projecten
De Expeditie De Expeditie Maatschappelijke projecten
Duurzaamheids- fabriek Duurzaamheids- fabriek Maatschappelijke projecten

De Bascule

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De Bascule is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit verschillende locaties in Amsterdam, Duivendrecht, de Gooi en Vechtstreek en Hoofddorp bieden wij hulp en onderwijs aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen en ontwikkelingsstoornissen. Wij helpen kinderen en jongeren én hun ouders of verzorgers. Hulpverleners kunnen ook een beroep op de Bascule doen voor een kinder- en jeugdpsychiatrisch consult voor een cliënt. De Bascule wil kinderen en jongeren met psychiatrische problemen de zorg bieden die nodig is. Zorg van goede kwaliteit. Wij werken daarom zoveel mogelijk met behandelingen die wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief zijn. Zo nodig ontwikkelen wij in samenwerking met anderen nieuwe methodieken. Zo werken wij samen met onze dochteronderneming PI Research BV, een organisatie voor onderzoek, innovatie en opleiding gericht op de ontwikkeling, opvoeding en behandeling van kinderen en jeugdigen. Daarnaast werkt de Bascule nauw samen met het AMC/UvA en het VUmc.

http://www.debascule.com

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Ijsbaanpad 6
1076 CV
Amsterdam
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.