Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Green Spread Warmte - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gemeente Schijndel Gemeente Schijndel Duurzame energie
Giessenwind Giessenwind Duurzame energie
Growind Growind Duurzame energie
H.C. Wilp B.V. H.C. Wilp B.V. Duurzame energie

Green Spread Warmte

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Green Spread ontwikkelt en beheert duurzame energie projecten. Via Green Spread Warmte exploiteert Green Spread Warmte en Koude Opslag projecten (WKO). Triodos Bank financiert Green Spread Warmte voor de exploitatie van 21 verschillende WKO projecten waaronder het Gulden Winckelplein in Amsterdam en verschillende gebouwen op de Oostelijke Handelskade waaronder Muziekgebouw aan ’t IJ. Een WKO installatie is een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor traditionele methoden om gebouwen en woningen te verwarmen en koelen. In een ondergrondse energie-installatie wordt warmte en koude met behulp van een warmtepomp opgewekt. Op deze manier wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.greenspread.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Nieuwe Stationsstraat 20 14
6811 KS
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.