Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wolverei Kaasmakerij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wijndomein Oude Waalstroom Wijndomein Oude Waalstroom Biologische landbouw
Wim en John van den Hengel Wim en John van den Hengel Biologische landbouw
Aurora Futura Aurora Futura Duurzame energie
Boreas Wind Boreas Wind Duurzame energie

Wolverei Kaasmakerij

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Wolverlei Kaasmakerij is een kaasmakerij. De kaasreceptuur voor de zachte kazen komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Als herinnering daaraan draagt een aantal van de Wolverlei-kaasjes een Franse naam. Door verschillen in de bewerking, door korte of juist langdurige rijping in de volledig geklimatiseerde rijpingsruimte, door toevoeging van hoogkwalitatieve biologische kruiden en eventueel door behandeling met pure destillaten ontstaat er een brede verscheidenheid aan smaaknuances.

http://www.wolverlei.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Prinsenstraat 68
6953 BT
Dieren
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.