Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Smart Sol snc - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Réseau Financité Réseau Financité Professionele diensten
Sint-Jozefskredietmaatschappij Sint-Jozefskredietmaatschappij Professionele diensten
Sociale InnovatieFabriek Sociale InnovatieFabriek Professionele diensten
Soutien à aide et reclassement Soutien à aide et reclassement Professionele diensten

Smart Sol snc

Professionele diensten (Sociale economie)

Smart Sol is een vastgoedonderneming die 3 organisaties oprichtten om de gebouwen waar ze in gehuisvest zijn, samen aan te kopen en te renoveren. Dankzij de samenwerking kunnen de oude gebouwen met mooie gevels als een intact geheel bewaard blijven. De drie organisaties zijn SMartBe, ‘Pour la solidarité’ en ‘Solidarité socialiste’. SMartBe heeft het grootste aandeel van de drie. Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende verenigingen en ondernemingen die zich inzetten voor het kunstenaarsstatuut en tijdelijke werkkrachten. Met verschillende administratieve, juridische en andere diensten ondersteunt en bevordert SMartBe de professionele activiteit van artiesten en tijdelijke werknemers. ‘Pour la solidarité’ is een vereniging die vecht tegen sociale uitsluiting. ‘Solidarité socialiste’ is actief rond de Noord-Zuid-problematiek. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de aankoop en renovatie van hun gebouwen te financieren. (Op de foto: Julek Jurowicz, gedelegeerd bestuurder van SMart.)

http://www.smartbe.be/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue Emile Feron 70
1060
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.