Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Horzum & Kinsoen Architectes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Horzum & Kinsoen Architectes

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Horzum & Kinsoen Architectes is een samenwerking tussen de architecten Erdinç Horzum en Patrick Kinsoen. Ze zijn gespecialiseerd in ecologische, duurzame gebouwen met een laag energieverbruik en milieuvriendelijke materialen. Het bureau heeft een pand gekocht op de gelijkvloerse verdieping van het Brutopia-project, een ecologische groepswoning in Vorst, voor de helft passief en voor de andere helft laagenergie. De bewoners van Brutopia delen verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, zoals een tuin, een polyvalente ruimte en een wasruimte. Het gebouw kreeg de prijs voor ‘Voorbeeldgebouw 2010’ van het Brussels Instituut voor Leefmilieu (BIM). Triodos Bank heeft Horzum & Kinsoen Architectes een krediet verleend voor de aankoop van hun kantoorruimte in het Brutopia-gebouw.

http://flavors.me/handk

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue Emile de Beco 47
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.