Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Suède 36 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
R2D2 Architecture R2D2 Architecture Milieutechnologie
Stekke + Fraas sprl Stekke + Fraas sprl Milieutechnologie
Thomas & Piron Thomas & Piron Milieutechnologie
Trait Architects Trait Architects Milieutechnologie

Suède 36

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

In hun zoektocht naar kwalitatieve stadsarchitectuur blijft Suède 36 zich telkens opnieuw andere vragen stellen. Elke studie en elk project vraagt namelijk een specifieke aanpak die is aangepast aan de stadsomgeving, die van nature complex is. Het bureau werkt voor openbare besturen zoals de stad Brussel, de gemeente Sint-Gillis en het Brussels Instituut voor Milieubeheer, maar ook voor particuliere klanten. Suède 36 ontwikkelt verschillende soorten architectuurprojecten, waaronder woningen, publieke ruimtes, speelpleinen en culturele centra. Naast concrete projecten legt Suède 36 zicht ook toe op studies over stadsontwikkeling en architectuur.
Het bureau heeft een pand gekocht op de gelijkvloerse verdieping van het Brutopia-project, een ecologische groepswoning in Vorst, voor de helft passief en voor de andere helft met een heel laag energieverbruik, met verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, zoals een tuin, een polyvalente ruimte en een wasruimte. Het gebouw kreeg de prijs voor ‘Voorbeeldgebouw 2010’ van het Brussels Instituut voor Leefmilieu (BIM). Triodos Bank heeft Suède 36 een krediet verleend voor de aankoop van hun ruimte in het Brutopia-gebouw.

http://www.suede36.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue de Flandre 156
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.