Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stekke + Fraas sprl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Nivel’House scrl Nivel’House scrl Milieutechnologie
R2D2 Architecture R2D2 Architecture Milieutechnologie
Suède 36 Suède 36 Milieutechnologie
Thomas & Piron Thomas & Piron Milieutechnologie

Stekke + Fraas sprl

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Stekke + Fraas is het architectenbureau van François Stekke en Serge Fraas, een duo dat gespecialiseerd is in woningen met laag energieverbruik, passiefwoningen en ecologische bouwmaterialen. Hun uitgesproken moderne ontwerpen combineren functionaliteit met poëzie. Naast ontwerpen voor privéwoningen en kantoren is het bureau ook actief in renovaties en de inrichting van interieurs of winkels. Het bureau heeft een pand gekocht op de gelijkvloerse verdieping van het Brutopia-project, een ecologische groepswoning in Vorst, die zij ook ontworpen hebben. Brutopia omvat 29 appartementen, waarvan de helft passief is en de andere helft een heel laag energieverbruik heeft. Ze delen verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes met elkaar, zoals een tuin, een polyvalente ruimte en een wasruimte. Het gebouw kreeg de prijs voor ‘Voorbeeldgebouw 2010’ van het Brussels Instituut voor Leefmilieu (BIM). Triodos Bank heeft Stekke + Fraas een krediet verleend voor de aankoop van hun kantoren in Brutopia.

http://www.stekkeplusfraas.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue Wielemans Ceuppens 46 bte 5
1190
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.