Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Soutien à aide et reclassement - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Smart Sol snc Smart Sol snc Professionele diensten
Sociale InnovatieFabriek Sociale InnovatieFabriek Professionele diensten
Starterslabo ESV Starterslabo ESV Professionele diensten
T-Services T-Services Professionele diensten

Soutien à aide et reclassement

Professionele diensten (Sociale economie)

‘Soutien à aide et reclassement’ is de vastgoedonderneming die werd opgezet om een gebouw aan te kopen voor de vzw ‘Aide et reclassement’. Al meer dan 30 jaar zet die vzw zich in voor wie in aanraking komt met het gerecht, zowel daders als slachtoffers. De vereniging biedt aan slachtoffers een plaats waar ze opgevangen worden en psychologische en sociale hulp krijgen. Een multidisciplinair team helpt hen doorheen het labyrint van procedures en mogelijke obstakels zodat ze opnieuw hun normale leven kunnen hervatten. Jaarlijks gaat het om honderden volwassenen en kinderen. In de gevangenissen van Huy, Marneffe en Andenne verleent de vereniging bijstand aan gedetineerden. Ze organiseert verschillende activiteiten en opleidingen met als uiteindelijke doel een succesvolle reïntegratie in de samenleving. Triodos Bank heeft de organisatie een krediet verleend om de aankoop van haar gebouw te financieren.

http://www.aideetreclassement.be/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue Rioul 22-24
4500
Huy
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.