Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les 4 Vents - Maison Médicale Vieux Molenbeek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Les 4 Vents - Maison Médicale Vieux Molenbeek

Zorg (Sociale economie)

Les Quatre Vents is een coöperatie die het wijkgezondheidscentrum Vieux Molenbeek oprichtte om een nieuw pand aan te kopen in de Vierwindenstraat. Het centrum is al sinds 1975 actief in de wijk Sint-Jans-Molenbeek, een buurt waar veel armoede is. Door de nabijheid van het Klein Kasteeltje verblijven er ook veel politieke vluchtelingen en mensen zonder papieren. Daarom werkt het wijkgezondheidscentrum niet via het gebruikelijke forfaitaire systeem, om ook sans papiers toegang te geven tot basisgeneeskunde en psychosociale begeleiding. Het centrum werkt met 5 huisartsen, 4 kinesisten, 2 ostheopaten en 3 medewerkers voor de organisatie en het onthaal. Triodos Bank heeft het centrum een krediet verleend om de aankoop van het pand in de Vierwindenstraat te financieren.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue des Quatre Vents 68A
1080
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.