Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Trait Architects - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Suède 36 Suède 36 Milieutechnologie
Thomas & Piron Thomas & Piron Milieutechnologie
Vibe Vibe Milieutechnologie
WTCB WTCB Milieutechnologie

Trait Architects

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Respect voor het milieu en voor het welzijn van de bewoners is een drijfveer achter alle projecten van architectenbureau Trait. Een laag energieverbruik en gezonde materialen staan dan ook voorop bij hun ontwerpen, die onder andere gebruikmaken van houtskeletten, hernieuwbare energie en passiefbouw. Trait is gecertificeerd als bouwer van passiefgebouwen door PHI (Passiv Haus Institut). De architecten van het bureau zijn gespecialiseerd in duurzaam bouwen en hebben zich helemaal toegelegd op projecten zoals scholen, opleidingscentra en crèches. In het kader van een openbare aanbesteding voor de bouw van sociale woningen in Sint-Jans-Molenbeek, heeft Triodos Bank Trait Architectes een bankwaarborg verleend.

http://www.trait-architects.eu

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue Molière 222
1180
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.