Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ecole Decroly L’Ermitage asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ecole Decroly L’Ermitage asbl

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

In 1907 richtte Ovide Decroly zijn school op. Hij paste er de principes toe die er nu nog deel uitmaken van de dagelijkse praktijk. De waarneming vormt de basis van het leerproces. Kennis en competenties worden opgebouwd vanuit interessesferen en een interdisciplinaire aanpak. De verschillende ontwikkelingsstadia van een kind vormen de leidraad. De leraars hebben veel aandacht voor de groepsdynamiek van de klas maar geven tegelijk de leerlingen kansen om in hun eigen tempo vooruit te gaan. Het doel van al die principes is om al doende te leren en niet te leren om te doen. Meer dan een eeuw later gaan er 1.000 leerlingen naar school, tussen 3 en 18 jaar. Triodos Bank heeft de school een krediet verleend voor een betere isolatie van haar daken.

http://be.ecoledecroly.net/centre.htm

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Avenue Montana 15
1180
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.