Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrum voor basiseducatie vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centrum voor basiseducatie vzw

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Dankzij de opleidingen van het Centrum voor Basiseducatie kunnen volwassenen met een beperkte of onafgewerkte schoolloopbaan hun basisvaardigheden opfrissen en verbeteren. De opleidingen bieden nieuwe kansen voor wie in het dagelijkse leven, op het werk of tijdens een opleiding moeite ondervindt met taal, rekenen, computers of algemene vorming. Het Centrum voor Basiseducatie vzw (Leerpunt Gent-Meetjesland-Leieland) biedt opleidingen aan op verschillende locaties in Gent en omstreken. Het centrum kocht het Manchestergebouw aan om er haar activiteiten in onder te brengen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de nodige verbouwingen.

http://www.basiseducatie.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Kolveniersgang 133
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.