Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Graanschuur vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Graanschuur vzw

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De vzw Graanschuur beheert een deel van de gebouwen die de vzw Spijker Internaat heeft gekocht van de zusters Ursulinnen. Die gebouwen gebruikt de vzw voor verschillende activiteiten. Een deel van de gebouwen wordt gerenoveerd om er opleidingen, bezinningen, muziekkampen of concerten te organiseren. In de zomervakantie stelt de vzw de gebouwen van het internaat open voor jongeren en andersvaliden. De vzw Talita Koemi vangt er tijdens het weekend meisjes op met een moeilijke thuissituatie of andere ernstige problemen. Talita Koemi is Hebreeuws voor ‘meisje, sta op!’, de woorden waarmee Jezus het dochtertje van Jaïrus tot leven wekte. Voor de organisatie symboliseren ze het geloof dat voor elke jongere een waardevolle toekomst mogelijk is. Triodos Bank heeft Graanschuur vzw een krediet verleend voor de renovatiewerken aan de gebouwen.

http://www.internaatspijker.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Gelmelstraat 60
2320
Hoogstraten
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.