Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sociale Werkplaats De Kringwinkel Antwerpen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Recyclart Recyclart Productie
RoomeR RoomeR Productie

Sociale Werkplaats De Kringwinkel Antwerpen

Productie (Sociale economie)

Al meer dan 20 jaar zorgt De Kringwinkel Antwerpen ervoor dat bruikbare en waardevolle goederen niet op de afvalberg belanden. In de herstelateliers worden onder andere elektrische toestellen, meubels en fietsen hersteld onder toezicht van vaklui. Die gaan vervolgens voor een lage prijs de deur uit in de zeven kringwinkels in Antwerpen-Centrum, Antwerpen-Kiel, Borgerhout, Deurne, Kapellen, Merksem en Schoten. Met de opbrengst worden nieuwe jobs gecreëerd. De organisatie heeft ook een ophaaldienst en zorgt voor de volledige ontruiming van de inboedel van woningen of appartementen. De Kringwinkel Antwerpen doet zoveel mogelijk aan sociale tewerkstelling. De organisatie geeft een opleiding en een vaste job aan mensen voor wie de arbeidsmarkt moeilijker toegankelijk is. In totaal werken er ongeveer 300 mensen. Triodos Bank heeft De Kringwinkel Antwerpen een krediet verleend voor de aankoop en renovatie van haar gebouw in de Kroonstraat in Borgerhout.

http://www.dekringwinkelantwerpen.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Kroonstraat 166
2140
Borgerhout
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.