Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Boomer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Be.passive asbl Be.passive asbl Milieutechnologie
Bond Beter Leefmilieu Bond Beter Leefmilieu Milieutechnologie
Claeys Liselot Claeys Liselot Milieutechnologie
De Noordboom cvba De Noordboom cvba Milieutechnologie

Boomer

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Boomer bvba is gespecialiseerd in de luchtdichtheid van gebouwen en woningen. Boomer verkoopt en plaatst isolatie- en luchtdichtingsmaterialen, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Verder kunt u ook bij het bedrijf terecht voor passiefhuiscomponenten en voor luchtdichtheidsmetingen. Boomer ontstond in 2003 als éénmanszaak en is ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven op het vlak van isolatie in België. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor het werkkapitaal van de onderneming.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Klaverbladstraat 3A
3560
Lummen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.